Sæt prikken over i’et på jeres sexliv med en strapon

Er du på udkig efter noget sexlegetøj, du kan anvende med din partner? Så kan en strapon meget vel være det helt rette valg. Det er nemlig en dildo, du kan spænde på og bruge på din partner. Nogle bruger en strapon til ekstra stimulation i forbindelse med forspil og penetration, men mange bruger den også til pegging, hvor kvinden bruger den til at stimulere manden analt. Uanset, hvad du ønsker at bruge den til, kan den nemt spændes om livet, så du kan påsætte forskellige dildoer og analplugs på den. Og det er desuden både mænd og kvinder, der kan bruge en strapon – og der er især mange homoseksuelle par, der bruger denne form for sexlegetøj i sengen.

Hvad kan jeg bruge en strapon til?

Måske er det lige præcis pegging, du er interesseret i at prøve med din partner – hertil er en strapon helt uundværlig. Ved pegging er det nemlig kvinden i det heteroseksuelle forhold, der tager strapon dildoen på. Med den stimulerer hun manden analt, og det bliver mere og mere populært blandt heteroseksuelle par. Det er en anden mulighed, hvorpå kvinden kan være den givende part – og mange finder det frækt og anderledes. Brug det for eksempel i forspil, hvor sexlegen kan give manden en prostata-orgasme. I kan dog også bruge det som hovedakten i en fræk BDSM-leg – valget et helt op til jer. Mulighederne med en strapon er i hvert fald mange!

Hvilken strapon skal jeg vælge?

Generelt siger man, at der findes 2 forskellige typer af strapons – dem med harness og dem uden harness. De nemmeste at bruge er dem med harness, fordi de sørger for at holde dildoen. De spændes rundt om kroppen og udgør et solidt underlag for strap on dildoen. Ønsker du en strapon uden harness, kan du ligeledes vælge imellem 2 forskellige udgaver. Du kan få nogle, der er monteret på en trusse, eller du kan få nogle, der er til montage i vagina. Skal I bruge disse optimalt, tager det typisk lidt tilvænning. Uanset, hvad det er, du går og drømmer om, kan du dog helt sikkert finde det online hos én af de mange sexshops.